Sivut

power walkkii Pyrkällä

Kun ei tällä hetkellä pysty flunssan takia juoksemaan tai nostamaan hirveästi sykettä on oltava kekseliäs jotta saa edes hieman helpotusta päälle (aivoille).

Olin toissapäivänä kahden pikkuprinsessan kanssa Pyrkällä tarkoituksena tepotella ympäri kuntorataa mäkiä ylös ja alas. Ekan kierroksen jälkeen prinsessoille tuli väsy ja pitkän maanittelun jälkeen sain heidät houkuteltua vielä toiselle kierrokselle. Sen jälkeen piti ottaa välipalaa jotta jaksoi jatkaa leikkimistä.

UP - kohti korkeuksia































Tyttöset jäivät leikkimään ja itse otin vielä tehokkaan rykäisyn kentän ympäri. Minulla oli matkamittari (Nike + ipod) joka näytti lopputulemaksi; aika 16,34min, matka 1,09km, keskivauhti 15,10min/km ja kaloreitakin siinä paloi huimat 79.
Lukemilla ei ollut väliä (vaikka nyt mielessäni vähän olinkin toista mieltä), pääasia kuitenkin että pääsin vähän tuulettamaan hermoja.

Lisäpaino jalkaprässi yhdellä prinsessalla































Eilen otin revanssin ja aivan yksin. Paransin hieman toissapäiväisestä; aika 27,50, matka 2,12km, keskivauhti 13,04min/km ja kaloreita paloi melkein tuplasti edelliseen verrattuna 149. No, jätin tämänkin tuulettamatta.

En yleensä käytä sykemittaria tai matkamittaria mutta välillä on ihan kiva mitata kuinka pitkän matkan on lampsinut.

Huipulle on vielä matkaa































Loppuun tein vielä telineillä dippejä, toes 2 bareja (varpaat tankoon) ja L-sittejä. Lisäksi kuljin roikkuen telinettä päästä päähän.
Kivaa oli. Sain kevyen hien pintaan mutta sykkeet pysyivät alhaalla. Kevyttä toipilaan jumppaa ottamatta turhan vakavasti.

Vatsalihakset kuntoon































Jos ette ole Pyrkällä käyneet treenaamassa niin suosittelen lämpimästi. Vaikka kuntorata tai polku on lyhyt siellä on jyrkkiä mäkiä joissa saa takuulla hien pintaan, sykkeet korkealle ja hyvän treenin - puhumattakaan radasta ja kiipeilytelineistä joissa voi päästää sisäisen lapsensa valloilleen.

Sopii minkälaiseen liikuntaan tahansa. Tästä kun saan itseni taas kunnolla terveeksi lähden tekemään mäkitreeniä juosten, kävellen tai mitä nyt keksinkään. Sen jälkeen vaikka kentän ympäri kierros askelkyykkykävelyä jos vaikka jäi ylimääräistä energiaa varastoon.
Pointtina kuitenkin se, että Pyrkällä on mahtavat mahdollisuudet liikkua ja taivas rajana.

Lauttasaarelaisena ainakin kannattaa hyödyntää kentän tuomat mahdollisuudet ja niille jotka eivät asu lähellä, kannattaa kurkata oman asuinpaikan lähin urheilukenttä ja mennä sinne fiilistelemään.

Ulkoilun iloa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti