Sivut

Fight Back

Välillä elämän ottaa itsestään selvyytenä. Tekee mieli valittaa ja sadatella kun asiat ei aina menekään niinkuin ajatteli. Silti olisi hyvä välillä pysähtyä miettimään kuinka hyvin asiat on ja ajatella positiivisesti.

Tietenkään aina ei voi olla hyvä päivä ja omassa elämässä on vastoinkäymisiä ja toki niitä saa harmitella. Elämässä on iloja ja suruja.

Epäonnistumiset ja huonot päivät pitäisi osata kuitenkin suhteuttaa. Kaikesta pienestä ja turhasta ei aina kannata valittaa ja se, että aina valittaa imee mehut siltä joka joutuu ikuista valitusta kuuntelemaan.
Olen itsekin syyllistynyt tähän mutta harjoittelen olemaan positiivinen ja ajattelemaan myönteisesti asioista.

Niinkuin poikani tässä yhtenä iltana ennen nukkumaanmenoa kysyi minulta: "äiti, eikö me ollakin aika onnellinen perhe?" Vastasin hänelle, että kyllä me olemme. Olemme terveitä ja meillä on koti, ihana perhe ja sukulaiset. Sanoin hänelle vielä, että itseni tekee kaikkein onnellisimmaksi he - poikani ja tyttäreni. Se riitti vastaukseksi pienen hymyn kera.

Videossa Pekka Hyysalo ja Fight Back. Pekan videot saa aina kyyneleet silmiini - se positiivisuuden määrä on uskomaton <3


Hän jaksaa kaikesta kokemastaan huolimatta olla positiivinen ja uskoa. Arvostan ja kunnioitan hänen asennettaan!

Eli muistakaa kun oikein harmittaa - kyllä se positiivisuus vain auttaa! Kun jaksat uskoa niin hyviä asioita tapahtuu.

FIGHT BACK!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti