Sivut

koulutuksissa

Liikunta-alalla ei ole ikinä valmis ja aina tekee mieli oppia lisää ja uutta. Painotan ja syvennän osaamistani keskittyen niihin lajeihin mitkä itseäni kiinnostaa ja joissa koen olevani vahvimmillani.
Syksy lähtikin käyntiin parilla koulutuksella joista toisen olen käynyt ja olin aivan innoissani ja toiseen lähden huomenna.

































Mitä opiskeluun ja oppimiseen tulee niin ikinä ei voi opiskella liikaa. Anatomian ja fysiologian kirja kulkeekin enemmän tai vähemmän mukana ja luen sitä jatkuvasti vähän kerrassaan yrittäen sisäistää sen kaiken informaation mikä ihmiskehoon liittyy. Sitä onkin paaaljon sitä tietoa. Erittäin kiehtovaa ja monimutkaistakin.

Omiin intresseihini kuuluu kahvakuula, trx, painonnosto, crossfit, voimailu ja mitä näitä nyt on ;)
Sairastettuani yli kolme viikkoa paikat menivät niin jumiin, etten muista koska viimeksi on ollut näin kireät paikat. Tästä johtuen olen ottamassa varovaisia askelia pitkästä aikaa joogan suuntaan. Edellisestä kerrasta on kulunut ehkäpä 13 vuotta ja aloitan joogailun pehmeästi kotoa käsin yoogaian avulla. Lisäksi päätin lukita torstain kehonhuoltotunnin kalenteriini. Ei tekosyitä eikä muuta treeniä :)

Puhuinkin jo keväällä meneväni trx -koulutukseen ja huomenna on vihdoin se päivä kun pääsen oppimaan kaiken tuosta mahtavasta välineestä. Tarkoitus on kouluttautua yksilöohjaajaksi. Yksilöohjaaja koulutuksen lisäksi voi kouluttautua ryhmäohjaajaksi. En malta odottaa!

Ja viime viikonloppu kului Jyväskylässä 3 mahtavan ammattilaisen koulutuksessa. Tuli aika tuhti paketti ohjelmoinnista, ravinnosta ja harjoittelusta niin tavalliselle kuntoilijalle kuin jo kokeneelle urheilijallekin.

Optimoi Voimantuotto -seminaarin pitivät kolme kovaa nimeä: Juha Hulmi joka pitää Lihastohtori -blogia, Timo Haikarainen th-valmennus ja nimi joka kannattaa ehdottomasti muistaa; Tuomas Rytkönen joka on Suomen ennätysmies lisäpainoleuanvedossa ja toistoleuanvedoissa sekä moninkertainen Suomen mestari näissä kummassakin lajissa. Hänen bloginsa löydät täältä.

Käykää lukemassa lisää herroista heidän sivuiltaan ja blogeistaan.



Kaikki hyöty irti. Hotellissa oli kiva pikku kuntosali jossa sain treenata ihan itseni kanssa kenenkään häiritsemättä. Kevyt pikku treeni ja hiki.

Kaiken kaikkiaan täydellinen viikonloppu!

Antoisaa viikonloppua mitä ikinä teettekin <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti