Sivut

ulkona auringossa


Kaupunki ei ole itselleni oikea paikka loman viettoon enkä oikein pääse loma fiilikseen mutta niinkuin monelle muullekin se on tullut tavaksi aina heinäkuun toisella viikolla kun silloin järjestetään Hesa Cup. Silloin otetaan lomasta lomaa ja lähdetään kannustamaan junioreita kentän laidalle.

Koska kaupungissa on tullut nyt oltua niin olen jumpannut ja kahvitellut pihalla, lenkkeillyt ja toki treenannut vähän kovemmin.
Itselleni kesällä on tärkeää se, että kun treenaa niin mieluiten ulkona ja kivassa paikassa. Se mitä tai miten treenaa on toisarvoista. 

Olin juuri pari päivää mökillä ja siellä tuli uitua, istuttua laiturilla, syötyä mansikoita ja mansikkakakkua, saunottua ja seisottua päällä.

Piti haastaa tasapaino ja mennä laiturille kokeilemaan päälläseisontaa. Ei onnistunut ekalla eikä tokalla eikä vielä kolmannellakaan kerralla mutta lopulta keho tottui laiturin keinumiseen ja päälläseisonta onnistui. Suosittelen kokeilemaan jos päälläseisonta onnistuu tasaisella ilman tukea. Kivaa itselle ja erittäin hauskaa kuvaajalle :)
































Sillä on väliä mistä kahvinsa juo. Tällä kertaa pihalle valikoitui asiakkailta saamani termosmuki. Kuosista päätellen voi ehkä päätellä keneltä tuo on saatu ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti