Sivut

bodystep

Rehellisesti sanottuna en ole mikään LessMills fani vaikka olen 2000-luvun alussa body pumpissa ja combatissa käynytkin. Jotenkin sellainen hirveällä kiireellä suhaaminen ei vain iske kun musiikki menee nopeammin kuin intercity eikä vain pysty suorittamaan samaa tahtia...

Tämä on vain mielipiteeni ja tiedän paljon ystäväpiirissäni olevia ketkä tykkäävät nimenomaan kyseisestä konseptista eikä siinä mitään, jokainen liikkukoon niinkuin haluaa. Niinkuin olen sanonut aiemmin; pääasia, että liikkuu ja nauttii siitä.

No mutta - koska olen päättänyt kokeilla eri tunteja avoimin mielin niin uskaltauduin tiistaina bodysteppiin. Sydän takoi ennen tuntia ja ajattelin etten pysy vauhdissa ja mitä tästäkin oikein tulee kun tunti pitäisi suhata menemään edes takaisin. Mutta mutta, olen 90-luvulla ollut intohimoinen aerobicissä kävijä ja steppi oli yksi mistä pidin erityisesti (freestyle tunnit) ja aika nopeasti pääsin jyvälle ideasta ja muistin askeleet aika hyvin. Toki kun putosin kärryiltä oli vaikea löytää rytmi uudelleen mutta siellä takarivissä hihittelin enkä ottanut tätä liian vakavasti.

Rankka tunti kun melkein koko tunti hypittiin ja mentiin vasemmalle, oikealle ja ylös ja alas.
Täytyy kuitenkin myöntää, että jollain tavalla pidin tunnista ja varmasti tulen menemään vielä uudelleen.
Less Millsin tunneista tämä on ehdottomasti paras ja vaikka tahti on kova niin se ei ole niin paha ettei mukana pysyisi. Ja koska lähestulkoon koko tunti mennään ilman painoja niin ei tarvitse stressata sitäkään että tekee puolta hitaammin kuin muut. Ja sitä paitsi jos niin käy niin onko sillä nyt niin hirveästi väliä?..



Jos olet miettinyt tunnille menemistä mutta et ole vielä rohkaistunut niin kyllä voin suositella. Hiki lensi.

Muutenkin suosin avoimuutta ja kokeilunhalua. Jos on liian ennakkoluuloinen ja tuomitsee ennenkuin on kokeillut voi olla, että juuri se Sinun lajisi jää löytymättä ja liikunnan ilo kokematta.

NAUTI, LIIKU JA VOI HYVIN - ILON KAUTTA!

Aurinkoa Ihanat!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti