Sivut

kotipihajumppaa kuulalla

Eilen oli pakko päästä mahdollisimman nopeasti kuulailemaan kun aurinko paistoi ja lämmintä on tullut vihdoin. Oma piha on enemmän kuin täydellinen tähän tarkoitukseen. Eilenkään ei ollut tarkoitus tehdä mitään kovin raskasta treeniä vaan treenata ihan vain omaksi iloksi ja ilman sen suurempia paineita.

Tein heilautuksia, kyykkäilin ja lämmittelin juoksemalla kalliota ylös ja alas. Kyykkyihin 16 kg on aivan liian kevyt ja niitä tulikin tehtyä lukuisia toistoja. 

Heilautuksissa jostain syystä nimettömät ja pikkurillit kärsivät jonkin verran ja vanha kovettuma aukesi. Yleensä ainoastaan kovettumat aukeavat mutta nyt ilmeisesti nestemäinen magnesium, hiki ja lika ei ollut paras yhdistelmä. Suosittelen kaikille ketkä tarvitsevat magnesiumia, käyttämään palaa koska tuo nestemäinen ei ainakaan omasta mielestäni ole kovin hyvää. Jotenkin se menee hikoillessa paakuille ja kämmenen ihon poimuihin aiheuttaen hankaumia ja ei ole kiva kun treenistä tulee kärsimystä. Ja koska mieli ei anna keskeyttää niin treenin jälkeen saattaa kihelmöidä sitäkin enemmän.































Hiertymät eivät näytä enää pahalta ja eivät ne nyt niin pahoja olekaan mutta toki hankaloittaa seuraavaa treeniä. Tähänkin on tosin ratkaisu jonka voit käydä katsomassa täältä. Ja kannattaa tehdä se jo ennen treeniä jos haluaa välttää hankaumat ja hiertymät. Lisäksi kovettumia kannattaa "hioa" pois jotta kovettuma ei irtoessaan lähde paksuna irti.

Nyt lähden tekemään vähän kovemman treenin CF Espooseen - KIVAA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti