Sivut

raakasuklaa

Suhtaudun pienellä varauksella kaikkiin raaka/superfood -juttuihin jos kyseessä ei ole vihannes tai hedelmä sellaisenaan. Johtuu ehkä ennakkoluuloista ja mielikuvasta ettei joku taatelista tai muusta tehty kakkupohja kuulosta rehellisyyden nimessä kovin kutsuvalta (en ole tutustunut joten en tiedä). Joku jossain (hitto kun en koskaan muista nimiä tai yhteyttä) sanoi, ettei ne raaka ja superfood jutut välttämättä niin maukkaita olekaan ja taisipa olla joku kyseisen ruokavalion vannoutunut käyttäjä. Niin tai näin - ken tykkää, syököön.

No mutta - koska mielestäni kaikelle pitää antaa mahdollisuus eikä saa olla liian kapeakatseinen niin päätin muutama päivä sitten kamalassa nälässä kun kunnon ruokaa ei ollut toviin saatavilla kokeilla paria raakasuklaa patukkaa (Cocovi ja lovechock) tai toinen oli jotain mössöä mikä ei nyt ainakaan ekalla kerralla räjäyttänyt tajuntaa. Saattoi olla siinäkin jotain suklaaseen viittaavaa mutta en äkkiseltään löytänyt sitä tuttua makua jota etsin. Ja olen sitä mieltä, etten hukkaa elämääni sellaiseen mistä en tykkää.

Mutta, mutta tämä lovechock -patukka (manteli/viikuna) oli jotain erinomaisen hyvää jota ostin toisenkin patukan. Ja niinkuin siinä pakkauksessa sanotaan "happiness inside" pitää kyllä paikkansa.

Saatan uskaltaa joku päivä maistaa muitakin kyseisen merkin makuja. Ja ehkä joskus uskaltaudun maistamaan sitä taatelista tai mistä ne ikinä tehdäänkään tehtyä kakkua. Vielä ei ole kuitenkaan sen aika..


Aurinkoista ja lämmintä viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti