Sivut

kontti kuntoon

Niinkuin ihana ystävä ja kollega Lia peppua söpösti kutsuu.

Heitin hänelle haasteen tässä eräänä päivänä kun olimme lounaalla. Tarttisin nimittäin apua kun pakara aktivaation kanssa on ongelmia polvileikkauksen jäljiltä. Niinkuin moni muukin pt, minäkin kaipaan valmentajaa joka kertoo mitä pitää tehdä ja voin heittäytyä toisen ohjattavaksi. Lisäksi toisella on varmasti tuoreempi näkökulma ja uusia liikkeitäkin joita itse ei välttämättä ole edes tullut ajatelleeksi. No vastaus oli ettei todellakaan rupea mun pt:ksi (tykkään susta Lia silti vaikka olet niin suorapuheinen.. ;D).
Mutta seuraavana päivänä tuli tekstari "jos me kuitenkin vähän katottais sulle yhdessä joku ohjelma ja suunnitelma".

Toissapäivänä meillä oli lounas- ja treenitreffit. Katsottiin mulle crossfitin ohelle ihan kunnon saliohjelma keskittyen pakaroihin ja käytiin treeni läpi. Toki treenaan koko kroppaa mutta tämä on ehkä heikoin lenkkini vartalossa joten siinä pääpaino. Ja tietenkin tein inbody-mittauksen ja mittasin vyötärön, lantion ja pepun ympäryksen jotta nähdään tuleeko muutoksia.

Lian kanssa ei sitten ryttyilty, sen verran kova ja tiukka mimmi on kyseessä ;). Sain sen tuta henkilökohtaisesti kun yritin jotain jutella ja vierestä kuuluu "hiljaa ja tee!". OK koutsi...

Eilen pääsin tositoimiin kun lähdin tekemään ohjelman kokonaan läpi. Oh my lord, että tulikin hiki. Ei mitään pelleilyä vaan tiukka tekemisen meininki. Harvemmin salilla on tullut hikoiltua tuolla lailla...
Ohjelma koostui parista pääliikkeestä ja loppuun 3 liikkeen patteri. Tein maltillisilla painoilla ekan kerran mutta rehellisyyden nimissä olin kyllä aika puhki lopussa.

Tätä ohjelmaa teen kerran viikossa ja lisäksi tehtiin vielä toinen treeni jaloille jossa on myös yläkroppaa. Sitäkin kerran viikossa. Sen lisäksi käyn crossfitissä 2x viikossa jolloin treenaan mm. nostoja ja nyrkkeilen kerran viikossa. Väliin vähän aerobista ja kehonhuoltoa. Siinähän tuo viikko kivasti meneekin. Katsotaan saanko hyvän combon näistä aikaiseksi.


(En kehdannut ottaa salin puolella selfietä koska en harrasta niitä normaalisti joten menin vessaan kuvaamaan salaa. Nimittäin todistusaineistoa siitä hienmäärästä mikä treenistä tuli)

3 kuukautta aikaa tapahtua muutosta etenkin tuonne takapuolelle joten ei muuta kuin pumppaamaan.

Raportoin tänne fiiliksiä ja tuloksia aika ajoin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti