Sivut

trx

Olin viikonloppuna purjehtimassa ja pitihän sitä saada joku väline mukaan joten otin mukaan trx:n. Yleensä pidän kuulaa mukana mutta nyt en kehdannut raahata ystävien veneeseen isoa kuulaa kun muutenkin matkalaisia oli 9.

Trx on kannettava treeniväline joka on syntynyt Yhdysvaltain Merivoimissa. Trx:n perustaja ja kehittäjä Randy Hetrick työskenteli Yhdysvaltojen Merivoimissa Navy SEAL:ina 14 vuotta ja luonnollisestikin välineen tuli olla pieni, kevyt ja mukana kannettava. Treenata voi missä vain missä on joku kiinnityspaikka ja liikkeitä on lukuisia. Lisäksi tällä voi treenata myös kotona kun mukana tulee oviankkuri joka laitetaan oven väliin ja sitten vaan treenaamaan. Erittäin kätevää ja nerokasta.

Alla kuvia viikonlopulta. Mikäs sen mahtavampi paikka treenata kuin meren rannalla saaressa!





Alemmassa kuvassa treenataan ja asennosta löytyy korjattavaa - yläselkä on jäänyt vähän pyöreäksi. Muistan jatkossa kiinnittää huomiota tähän seikkaan.
Harvemmin näkee itsensä muuta kuin peilin kautta ja itse sitäkin harvemmin kun treenaan normaalisti peilittömässä tilassa. Olen ainoastaan valmentajan varassa kuka korjaa väärät asennot.
Kannattaa pyytää aina välillä treenikaveri nappaamaan kuvan tai videon liikkeestä jotta näkee itsekin oman suorituksen. Näin näkee ja oppii korjaamaan väärät asennot ja nimenomaan keskittymään ongelmakohtiin jatkossa.

Tarkoituksena on mennä kesän tai syksyn aikana kouluttautumaan trx ohjaajaksi ja kirjoittelen sen jälkeen lisää tästä mainiosta välineestä.

Tässä muutama linkki jossa voit käydä tutustumassa enemmän trx:n saloihin.

https://www.trxtraining.com
http://www.trxtraining.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti