Sivut

viikon ruoka taco

Päätin tehdä joka viikolle yhden ruokajutun jostain ruuasta jonka olen kuluneella viikolla syönyt ja todennut sen hyväksi. Joskus ehkä laitan reseptinkin jos totean ruuan erityisen maukkaaksi.

Omasta ruokafilosofiastani voin kertoa sen, etten halua pilata elämääni pahaan ruokaan ja sillä mitä pistän suuhuni on todellakin merkitystä. 2 lapsen äitinä myönnän kuitenkin, että välillä arki iskee kasvoille lujempaa kuin sopisi toivoa ja on myönnettävä itselle ettei ole täydellinen äiti joka kuorii, pilkkoo ja tämän lisäksi tekee vielä kivoja hymynaamoja hedelmistä ja kasviksista (ehkä hieman kärjistäen). Kyllä, olen liikunta- ja terveysalalla mutten sentään mikään yli-ihminen. Kuitenkin pyrin aina tekemään perheelleni mahdollisimman terveellistä ruokaa.
Eineksiä en syö enkä syötä ellei muutaman kerran vuodessa ostettuja kalapuikkoja, pakastekeittoja ja pakasteperunamuusia ja -ranskalaisia lasketa. Paitsi, että joudun syömään hattuni justiinsa, koska menneellä viikolla jouduin turvautumaan pakasteruokaan itseni kohdalla. Fail - niinkuin poikani sanoisi...

Mutta asiaan eli ensimmäiseen ruokaan joka on oikein herkullinen perjantai- tai lauantai-illan ruoka; tacot.

Tykästyin kuvassa oleviin kuppimalleihin kun ne perinteiset eivät pysy pystyssä eikä ruoka sisällä (tässä mallissa pysyy kama ainakin kolmanteen puraisuun asti kupissa).


Meidän versioon tulee kanaa, salaattia, mini tomaatteja, kurkkua, paprikaa, salsaa (santa maria medium), avokadoa (guacamolen tilalla jos itse ei jaksa väkertää) ja ehdottomasti Arlan ranskan kermaa sekä kylkeen kylmä huurteinen.

Jos jotain jää yli, teen jämistä seuraavana päivänä salaatin (ilman tacoa siis) tai tacon tilalle keitän riisiä.

-A-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti