Sivut

treenimusaa

Musiikkimakuni on aika laaja mutta ehkä kaikista lähinnä sydäntäni on rokki tai hieman raskaampi musiikki.

Ryhmäliikuntaa ohjatessa musiikkia pitää tietysti olla laidasta laitaan jotta mahdollisimman moni tai parhaimmaissa tapauksessa kaikki saavat hyvän fiiliksen.
Omilla tunneillani rokki kuuluu kuitenkin hyvin olennaisena osana tuntiin ja siitä en hevillä luovu ellei ole joku tietty musiikkiteema joita niitäkin on ollut. Tosin ohjaan sellaisia tunteja jossa musiikki on enemmänkin taustalla ja musiikki voi olla hieman ehkä normaalista ryhmäliikuntatunnista poikkeavampaa..

Varsinkin treenatessa musiikki on itselleni tärkeä osa treeniä. Toki voin treenata ilman musiikkiakin mutta mitä parempi musiikki, sitä parempi fiilis tykittää kovempaa. Tästä muistuikin mieleeni eräs kerta vuosia sitten kun menin potkunyrkkeilytreeneihin ja edelliset treenit olivat vielä käynnissä ja kehän vieressä olevasta mankasta tuli Disturbedin Stricken. Kyseinen biisi kuului tämän jälkeen pitkään omalle treenimusalistalle ja aina kun biisi soi niin jotenkin tuli joku ekstra annos adrenaliinia ja kummasti lisää voimaa. On se musiikki jännä asia.

Alla yksi tämän hetken lemppareista. Tämä tullaan kuulemaan varmasti omalla soittolistallani.



p.s. videon sisältöön sekä kappaleen sanoitukseen en ota kantaa.

-A-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti