Sivut

juhannustreeni Eva nimeltään

Lupasin kertoa miten treenini meni - siis se joka piti tehdä Juhannuksena.

Niinkuin otsikko kertoo, treenin nimi oli Eva. Crossfitissä monella treenillä on naisen nimi tai vastaavasti treeni on saanut nimensä kaatuneen sotilaan mukaan. Pidän siitä, koska tämä on mainio tapa nimetä treenejä ja näin aina tiedetään mikä treeni on kyseessä eikä tarvitse selittää, että se missä juostaan ensin x matka ja sitten tehdään boxi hyppyjä jne. No mutta se siitä info pläjäyksestä.

Tein siis Evan ystävän kanssa lyhennettynä ja kevennettynä Pyrkällä. Siellä kun on ne mahtavat uudet telineet joita voi hyödyntää ja muuta ei oikeastaan tarvitse, vähän niinkuin ulkosali. 

Eva täysimittaisena pitää sisällään 5 kierrosta aikaa vastaan

juoksu 800m
30 heilautusta 32/24kg, 
30 leukaa


Me skaalattiin tämä näin:

5 kierrosta aikaa vastaan

20 heilautusta (16kg koska isompaa ei ole)
20 hyppyleukaa (jaloista sen verran vauhtia kun tarvitsee, alhaalla kädet suoristuvat)
400m juoksua































Teimme aika verkkaiseen tahtiin ja tasaista menoa. Aikaa kului 19.53 min.
































Kiva treeni mutta hampaankoloon jäi hieman liian kevyt kuula mutta tämän korjaan sitten myöhemmin joko salilla tai kun tilaan isomman kuulan... Polveni kanssa en olisi varmaan pystynyt juoksemaan 800 m ja leuat oli ihan rankkoja hyppyleukoinakin. Tosin 2 viimeistä kertaa tehtiin vaihto ja tein kumpparisoutua. 

Treenin jälkeen tehtiin vielä L-sit vatsoja, selän ojennuksia ja istumaannousuja. L-sit vatsat tehdään kuten ylemmässä kuvassa mutta poikkipuilla tai lattialla kädet suorana ja keskivartalo tiukkana. Hyvä koko kropan liike ja mainiota kehonhallintaa.
Ylemmässä kuvassa on demonstroitu L-leuanvetoja, jalat tosin hieman enemmän vielä vaakatasoon. Liikkeen voi myös keventää jalat koukussa.


Loppuun kikkailtiin vaakatikastelineellä ja mentiin se päästä päähän.

Monkey business...




Kiitos treenikaverilla ja pikkukaverille joka voimisteli omia juttujaan sillä aikaa kun me hikoiltiin.




Treenin päätteeksi maistui lohisalaatti johon ehdottomasti kuuluu inkivääri. Ja vinkkinä lohen paistamiseen; laita suolaa pannulle ja kalat päälle. Muuta ei tarvitse. Tämä on Safkaa kirjasta ja paras vinkki pitkiin aikoihin.

Ensi kerralla on otettava järkkari mukaan kun taas tuli otettua kuvat kännykällä ja kuvat on hieman rakeisia ja epätarkkoja..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti