Sivut

life is good

Poetko huonoa omaatuntoa siitä, että et ole urheillut tai siitä, että olet herkutellut?

Moni meistä varmasti tekee näin. Nykyaikana paineet tuntuvat kasvavan tolkuttoman suuriksi ja jokaiselta odotetaan vähintään fitness kuntoa tai sitä, että olet jollain dieetillä tai sinulla on joku ruokavalio. Terveyden kannalta tämä on perusteltua mutta sen takia koska muutkin niin minäkin, ei ole.

Jokaisen meidän tulisi miettiä omia lähtökohtia ja sitä mikä juuri itselle on sopiva tapa elää. Kun olet miettinyt tämän tee itsellesi tavoite jota kohti menet. Se polku on välillä mutkainen ja välillä ylämäki on niin jyrkkä, että se heittää sinut alas aika kovaa ja korkealta. Se kuuluu elämään ja siitä ei pidä lannistua vaan jatkaa sitäkin sinnikkäämmin eteenpäin.































Meihin suomalaisiin on sisäänrakennettu voima jota sisuksikin voi kutsua. Sisulla mennään ja yleensä monesta asiasta selvitään, välillä elämä ei tunnu reilulta mutta jos takapakkia ei koskaan tulisi ei olisi mitään mitä kohti mennä.

Jos olet sohvaperuna joka nauttii kun saa lököillä sohvalla ja popsia herkkuja sarjojen lomassa; kokeile poiketa rutiinista ja mene ulos luontoon. Jonnekin minne ei kuulu kaupungin melu, vedä syvään henkeä ja kuuntele. Kävele ja nauti siitä hetkestä. Ota siitä jokaviikkoinen tapa ja saatat huomata, että löydät itsesi useammin luonnosta kuuntelemasta ja hengittämästä raikasta ilmaa.
Jos taas olet ihminen joka liikkuu aina eikä pysy hetkeäkään aloillaan; tee sama. Huomaat, että elämä ei pysähdy vaikket koko ajan suorita.

Miksi näistä kirjoitan - itsekin välillä unohdan pysähtyä, miettiä ja elää hetkessä. Vein viime viikolla tyttäreni maalle hoitamaan kanoja ja kissaa. Elin siinä hetkessä, nautin palan mustikkapiirakkaa ja juttelin kanojen kanssa. Minusta tuntui, että elin hetkessä, rauhoituin ja vain nautin. Ennenkaikkea se kun näin miten tyttäreni nautti toi mieleeni lapsuuteni ja nuoruuteni ja sen kun elin tallilla hevosia hoitaen.

hello
Kanoilla ja Onnilla on mielettömät oltavat. Ne saavat olla ulkona ja kuopsutella. Ne eivät karkaa vaikka ovet on auki - miksi karkaisivatkaan kun niistä pidetään huolta ja niille jutellaan. 

En potenut huonoa omaa tuntoa siitä, että söin piirakkaa joka oli vielä lämmin enkä todellakaan miettinyt kuinka paljon minun on liikuttava jotta saan piirakasta tulleet kalorit poltettua.









































Minusta on tärkeintä, että löytää tasapaino tämän kaiken väliltä. Löydät itsellesi sen kultaisen keskitien koska luulen, että elämä saattaa näyttää aivan uusia puolia. Liiku, syö, lepää - kaikkea sopivasti ja riittävästi jotta juuri sinulla on hyvä olla.

Nauttikaa kesästä ja Juhannuksesta - kuunnelkaa luonnon ääniä, uikaa, pelatkaa, syökää kesän kypsentämiä vihanneksia ja marjoja.
































Unohtakaa suorittaminen ja huonon omantunnon poteminen koska elämä on NYT.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti